Spice Girls po čtyřech letech opět spolu: muzikál "Viva Forever" potvrzen

27.06.2012 08:12 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Spice Girls
© thespicegirls.com
Dámy ze slavné dívčí skupiny Spice Girls se po čtyřech letech opět sešly pohromadě. V Londýně totiž proběhla velká tisková konference, která představila nový projekt tohoto fenoménu devadesátých let. Členky formace propůjčily své písničky pro nový muzikál.

"Viva Forever: The Musical" bude divadelní představení, které se od 27. listopadu bude hrát v londýnském divadle Picadilly Theatre, lístky už jsou k dostání (ceny začínají na 20ti librách za kus). Libreto muzikálu napsala spisovatelka Jennifer Saunders, produkce se ujala Judy Craymer, která stojí za veleúspěšným muzikálem "Mamma Mia" založeném na skladbách Abby.

Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie C, Melanie B a Victoria Beckham se sešly v hotelu St. Pancras Renaissance London, aby celý projekt oficiálně potvrdily a zahájily prodej lístků. Výběr těchto prostor nemohl být příhodnější - přesně zde se totiž točil klip k prvnímu (a nejúspěšnějšímu) singlu pětice "Wannabe", ten navíc vyšel na den přesně před šestnácti lety (26.6.1996).

Celé představení však nebude zobrazovat minulost této skupiny, ale zcela nový příběh. Hlavní postavou bude dívka jménem Viva, která se svou skupinou projde několika koly televizní soutěže hledající talenty. Nakonec však postoupí sama, bez zbytku dívek. Otázkou tedy zůstane, zda jejich přátelství ustojí tuto skutečnost. Příběh tak bude polemizovat se slavným mottem Spice Girls "friendship never ends". Na promo video se můžete podívat pod článkem, členky skupiny vám vysvětlí, jak jsou z celého projektu nadšené a na co se můžete těšit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY