Lana Del Rey vydá jako další singl "National Anthem"

23.06.2012 12:03 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lana Del Rey - National Anthem
© facebook interpreta
Lana Del Rey, jedna z nejdiskutovanějších nových zpěvaček posledních měsíců, vybrala z desky "Born To Die" další singl. Po předchozím "Blue Jeans", který světem prolétl víceméně bez jakéhokoliv vzrušení posluchačstva, padla volba na mnohem výraznější skladbu "National Anthem".

Lizzy Grant už k němu skrze Twitter odhalila i černobílý cover, na kterém je sama zpěvačka s černou páskou přes oči, která hlásá "řekni, že jsem tvá národní hymna", tedy úryvek z textu. Skladba má už natočený i videoklip, vznikal v květnu a premiéru by si měl odbýt v nejbližších dnech. Americká interpretka si v něm prý zahrála roli Jackie O, tedy manželky bývalého amerického prezidenta Kennedyho.

Lana se momentálně nachází v Evropě, kde obráží velké festivaly (jako například před pár dny v Barceloně) a v této činnosti bude pokračovat až do poloviny července. Patříte-li proto mezi její fanoušky, nenechte si ujít její koncert například v rámci Melt festivalu v sousedním Německu. Nový singl si můžete poslechnout pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY