Dance Radio slaví sedmé narozeniny. Buďte při tom!

22.06.2012 07:50 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Dance Radio flyer
© facebook interpreta
Dance Radio, které patří do skupiny Lagardère, letos v červnu oslaví sedmé narozeniny. Oficiální oslava se odehraje v pražském klubu Retro Music Hall 23. června od desáté hodiny večerní. Ale už v průběhu června běží několik soutěží navázaných na narozeniny v rámci hesla "Dance radio slaví, posluchači dostávají dárky".

Výherce nejexkluzivnější ceny získá VIP vstupenky na legendární taneční festival Monegros ve Španělsku, včetně občerstvení, zpáteční letenky Praha - Barcelona, ubytování v Barceloně, dopravu na festival a zpět, suvenýry festivalu Monegros. Samozřejmostí je pozvání na oslavu 7. narozenin Dance Radia do Retra, kde bude hlavní výhra předána. Tu získá ten posluchač, který bude vybrán pro nejoriginálnější důvody, pro které by právě on na festivalu neměl chybět. Monegros je totiž nejlepší španělský festival s každoroční návštěvou kolem 40 000 tanečníků z celého světa. Je unikátní svojí polohou uprostřed pouště i nepřetržitým dvacetihodinovým programem.

Ale ani ostatní tancechtiví posluchači nepřijdou zkrátka, VIP vstupenky na oslavnou party do Retra mohou buď vysoutěžit anebo koupit (v pokladně Retro Music Hall nebo na recepci Dance Radia, Wenzigova 4, Praha 2) za 200 Kč. Speciální VIP zóna návštěvníkům nabídne pohodlí, luxusní raut a smršť Cuba Libre. Muziku obstarají skvělí rezidenti klubu Retro a také hosté z řad Dance Radia - CrossRyders.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY