Lucerna přivítá krále electro-swingu Parov Stelar Band

14.06.2012 10:27 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Parov Stelar Band
© facebook interpreta
Pokud existuje na světě někdo, kdo je synonymem electro-swingové hudby a kdo je zodpovědný za její celosvětový boom, je to Parov Stelar. Přes deset let vytváří výbušnou, zábavnou a zvukově jedinečnou hudební vlnu a už dlouho se pyšní korunou jediného průkopníka a zakladatele scény, která doslova vybuchuje před našima očima. Agentura D Smack U tedy s nadšením oznamuje, že Parov Stelar Band se po několika fantastických vystoupeních v České republice 13. listopadu opět zastaví v Praze, tentokrát ve Velkém sále pražské Lucerny.

Parov mistrně mísí house, jazz a swing s electrem, funkem a popem (a vším, co je mezi tím) a jeho bohatá diskografie je kapitola sama pro sebe. Spojuje originál, špičkovou třídu a především legraci v jedno velké pure cool. A co víc, jeho nadupané koncerty - se všemi členy Parov Stelar Bandu nebo jen jako trio sax and vocals - jsou také neuvěřitelným zážitkem.

Jeho nové album, které vyšlo 19. dubna, nese název "The Princess". Už v březnu vyšel první singl "Jimmy's Gang" a Parov Stelar také vyrazil na turné po Evropě a Severní Americe. "Electro-swing, filmový house, funked up čtyři-oudy-na-parketu..." říkejte tomu, jak chcete. Parov Stelar je váš člověk a při své cestě na vrchol je ve špičkové formě.

Koncert ve Velkém sále pražské Lucerny bude začínat ve 20:00. Vstupenky za 720 Kč (+ poplatky) jsou k zakoupení v sítích Ticketpro a Tickeportal.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY