Metalfest propukne v Plzni již za pár dní

05.06.2012 10:29 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Megadeth
© megadeth.com
Třetí ročník mezinárodního metalového festivalu klepe na dveře! Od 8. do 10. června se v plzeňském amfiteátru Lochotín předvede pestrá plejáda kapel, která přijala pozvání na Metalfest.

První dva ročníky festivalu sklidily u fanoušků tak ohromný úspěch, že se nový metalový svátek rychlostí blesku zapsal pevně do letních evropských festivalových map, a tak může směle vypuknout i u nás. Start je již v pátek 8. června na 11:30, konec je naplánován na neděli 10. června ve 23:00.

Mezi potvrzenými kapelami najdete například Megadeth, W.A.S.P., Kreator, Uriah Heep, Blind Guardian nebo také In Extremo či Soulfly. Nebudou chybět ani Brainstorm, Axxis a zástupci tuzemské scény Arakain nebo Seven. Kompletní program všech vystupujících najdete zde.

Celofestivalové i jednodenní vstupenky můžete zakoupit ve Zlíně v Masters Of Rock Café na baru, v Praze, kancelář Pragokoncertu - U Bulhara 3, Praha 1, v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro, Ticket-Art, Eventim a Plzeňská vstupenka a ve všech obvyklých předprodejích. Vstupenky budou v prodeji také na místě, v pokladně, umístěné před vstupem do amfiteátru.

Jak pořádající agentura Pragokoncert informovala, návštěvníci nepřijdou ani o přímý přenos fotbalového Eura: "Na prvním ročníku Metalfestu v roce 2010 jste mohli na velkoplošné obrazovce, umístěné vedle pódia, sledovat fantastické finále MS v Ledním hokeji Rusko-Česko, kdy se Česká Republika v průběhu koncertu švédských Hammerfall stala mistrem světa. Letos si to můžeme připomenout! Velkoplošná obrazovka se na své místo vedle pódia letos vrací a v průběhu koncertu Megadeth zde budete moci sledovat také zápas fotbalového Eura Česko-Rusko!"


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY