Slovenský rockový festival Topfest opět nabídne i trance stage

15.06.2012 17:18 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Topfest - Toptrance 2012 flyer
© facebook interpreta
I tento rok se v sousedním Slovensku uskuteční velký rockový festival Topfest a i tento rok si pořadatelé vymysleli experiment v podobě trancové stage.

Celý fesťák se uskuteční mezi 29. a 30. červnem na letišti v Piesťanoch a na třech pódiích se představí ze zahraničních hvězd například Ill Niño, Nightwish, Mystery, Aurora, Insane či české kapely Kabát, Divokej Bill, Škwor nebo zpěvačka Aneta Langerová. Domácí barvy pak budou hájit například kapely Polemic, IMT Smile, Iné Kafe, Vidiek a zpěvačka Zuzana Smatanová. Ale tím výčet lákadel nekončí.

Pořadatelé se rozhodli opět oslovit i komunitu těch, kteří milují taneční hudbu, a to především trance. Proto i letos nabídne Topfest speciální pódium, na kterém se fanoušci dočkají hned několika světových hvězd. Mohou se těšit hned na sedmnáct jmen, mezi kterými asi nejvíc zaujme Markus Schulz, Martin Solveig, Marcel Woods, Arnej, Simon Patterson nebo Jochen Miller.

Vstupenky na celý festival pořídíte od 40 eur, jednodenní lístek pak vyjde na 25 eur. Shánět je můžete například v síti Ticketportal. Níže se můžete podívat, jak na Toptrance stage zvou dvě největší hvězdy, tedy již zmiňovaní Markus Schulz a Martin Solveig.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY