Podrobnosti o nové desce Justina Biebera jsou venku

25.05.2012 08:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Justin Bieber - Believe
© facebook interpreta
Justin Bieber koncem zimy oznámil vydání nové desky, což krátce poté potvrdil pilotním singlem "Boyfriend". Nyní jsou tu konečně všechny podrobnosti.

Jeho v pořadí třetí album dostalo název "Believe" a vyjde 18. června. Základní verze kolekce bude obsahovat třináct písní, jejich exkluzivními producenty jsou Scott "Scooter" Braun a Justinův kolega - zpěvák a producent Usher. Mezi dalšími spolupracovníky je například Diplo, Zedd, Max Martin, Rodney Jerkins nebo Mike Posner. Tato jména nasvědčují tomu, že album bude hudebně hodně pestré a některé tracky i čistě taneční.

Co se hostů týče, tak ani tentokrát nám Justin nezůstane nic dlužen. Těšit se můžeme na společné duety s Nicki Minaj, Drakem, Big Seanem a Ludacrisem. Navíc album vyjde i v limitované deluxe verzi, která bude obsahovat tři další položky. Pokud by vám i to bylo málo, můžete si na webu tohoto osmnáctiletého zpěváka předobjednat i další speciální a rozsáhlejší verze desky, ale to už budete muset sáhnout o dost hlouběji do kapsy.

Tracklist "Believe" bude vypadat takto: All Around The World (featuring Ludacris), Boyfriend, As Long As You Love Me (featuring Big Sean), Catching Feelings, Take You, Right Here (featuring Drake), Fall, Die In Your Arms, Thought Of You, Beauty And A Beat (featuring Nicki Minaj), One Love, Be Alright, Believe.
Deluxe verze nahrávky navíc nabídne tyto skladby: Out Of Town Girl, She Don't Like The Lights, Maria.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY