Solarstone na svém třetím albu oslavuje klasický zvuk trancu

23.05.2012 17:22 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Solarstone - Pure
© facebook interpreta
Britský DJ, producent, zpěvák a skladatel Richard Mowatt, který vystupuje pod uměleckým jménem Solarstone, vydává další autorské album. Desce dal jednoduchý název "Pure".

Třetí řadovka projektu Solarstone je na rozdíl od jejího předchůdce hodně taneční. "Nahrál jsem tohle album jako reakci na všechnu tu rozštěpenou taneční muziku, která se v posledních třech letech vklínila do klasického trancu. Tohle album je oslavou klasického soundu, od kterého dnes už téměř všichni upustili," uvádí k nové produkci Richard.

Možná z toho důvodu si na kolekci, která přináší celkem třináct písní, pozval přední zástupce typického zvuku, mezi kterými nechybí Giuseppe Ottaviani, egyptské duo Aly & Fila či zpěvačka Betsie Larkin.

Deska "Pure" je od 21. května ke koupi digitálně, pokud preferujete fyzickou verzi, dočkáte se o týden později. A jestli toužíte například po podepsané edici, můžete si ji pořídit zde. A abyste nekupovali zajíce v pytli, pod článkem najdete k nové desce krátký teaser s ukázkami všech písní.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY