Podívejte se na "Far Away" A Banquet

07.05.2012 19:12 - Lukáš Benda | foto: facebook interpreta

A Banquet
© facebook interpreta
"A Banquet působí důvěryhodně, uvěřitelně, uvolněně a přirozeně. Přestože jim bylo prorokováno, že se stanou Depeche či Cure revivalem, stali se 'jen' osobitou kapelou, která sice loupí, kde se dá, ale zůstává svá," zaznělo před měsícem v recenzi na debut, který svým doslova vyleštěným zvukem zaujal natolik, že se stal albem týdne na musicserveru.

Na začátku května A Banquet opět zbrojí - svého obrazového hávu se dočkala sympatická popová píseň "Far Away". Po "Freeze To Caress", "Gold Frames" a "Lost In Your Shades" se jedná o čtvrtý vizuální zářez kapely.

Videoklip k "Far Away" slouží zároveň i jako videopozvánka na nadcházející festivalovou sezónu, konkrétně na Colours Of Ostrava, OAF, Grape Festival či Rock For Church(ill), kde se mladá kapela zanedlouho objeví. V létě tak budou A Banquet opět na cestách s touhou zabojovat na cizím (rozumějte mimopražském) území, opět budou na cestách s touhou zabodovat.

Mikrorecenze Lukáše Bendy

A Banquet - Breath
Premiérová deska "Breath" se natáčela ve Spojených státech a aktuální videosingl "Far Away" poodkrývá zákulisní taje jejího vzniku. Tedy poodkrývat měl. Sice se namísto časosběrného dokumentu - především ve druhé polovině stopáže - dočkáme nadprodukce statických záběrů na různé tapety a před nimi stojící jednotlivé členy kapely, ale zase tak vyniknou vlasové kreace Salonu Joshua. Petra Římalová s Lukášem Opatrným natočili průměrný videoklip, A Banquet písní "Far Away" zase vysoce nadprůměrný hit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY