Poslechněte si celou desku "All Or Nothing" Pennywise

28.04.2012 20:15 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Pennywise - All Or Nothing
© facebook interpreta
S takovým zájmem ještě posluchači k žádnému albu Pennywise nehleděli. Odchod oblíbeného zpěváka Jima Lindberga, který byl tváří vlivných punk-rockerů z Kalifornie od samých počátků - téměř jednadvacet let -, spustil vlnu debat o budoucnosti kapely. Nelehkou úlohu navázat na Lindbergovu práci bude mít Zoli Téglás (Ignite). První šanci získat si fandy na svou stranu má hudebník s maďarskými kořeny na "All Or Nothing", kterou si díky vydavatelství Epitaph Records můžete pustit zdarma pod článkem.

Pennywise nikdy předtím nenechali posluchače na nový dlouhohrající materiál čekat takovou dobu. "All Or Nothing" půjde na trh ve Spojených státech v úterý 1. května, víc než čtyři roky po "Reason To Believe", a je jubilejní desátou řadovkou skupiny. U nás si desku digitálně budete moci koupit už v pondělí 30. dubna na iTunes, s cédéčky to bude asi horší.

"Věděli jsme, že to bude hodně obtížné, proto jsme museli udělat naši nejlepší nahrávku," zhodnotil náročný cyklus baskytarista Randy Bradbury. "Mám pocit, že jsme to dokázali. Samozřejmě, ať rozhodnou fanoušci, ale my jsme moc pyšní na to, jak to nakonec s deskou dopadlo. Takhle vzrušený z alba Pennywise jsem nebyl od 'Full Circle'," dodal.

Podle nedávného vyjádření jiného člena kapely, kytaristy Fletchera Draggeho, zní dvanáctka písní na "All Or Nothing" "jako old-schoolový nahrávky Pennywise. Hlasitý, tvrdý, rychlý, agresivní punk-rock". To je výzva! Teď už jen, aby si američtí harcovníci našli během letního evropského turné čas ukázat jubilanta i v Česku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY