Tuzemská premiéra Niny Kraviz se blíží

18.04.2012 15:35 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Nina Kraviz flyer
© facebook interpreta
Po únorové Flow s Timem Maasem a březnové s Oliverem Koletzkim bude v dubnu speciálním hostem této pravidelné klubové noci po delší době opět zástupkyně něžného pohlaví. V sobotu 21. 4. se v Roxy těšte na sličnou ruskou producentku, DJane a zpěvačku Ninu Kraviz. Rodačku ze sibiřského Irkutsku, která v ČR vystoupí vůbec poprvé, dále doplní rezidentní DJs Roman Rai a Fatty M a coby support DJ se na hlavní stagei ukáže Ninin krajan Max Om. Ruským DJs vystupujícím pod jmény Sasha Nevolin & Brezhnev pak bude patřit i Chill Out. VJem večera bude Pexi.

Ač se tato ruská kráska operující z Moskvy naplno věnuje produkci teprve od roku 2008, sklízí se svými deep house a disco beaty úspěchy po celém světě a aktuálně patří mezi jedna z nejskloňovanějších jmen na taneční scéně. Chcete-li škatulkovat, můžete tvorbu téhle šmrncovní Rusky charakterizovat jako hodně zajímavý mix housu, deep housu, electra a techna, pro nějž je signifikantní skvělý vkus a cit pro zajímavé a netradiční kombinace. To nejpodstatnější je pak ale samozřejmě renomé, které si díky své hudbě vydobyla a jež jí přineslo status nejbookovanější DJane současnosti. Ještě než se poprvé představí tuzemskému publiku 21. 4. v Roxy, můžete si vše výše zmíněné ověřit prostřednictvím jejích nejen hudebně, ale také vizuálně notně vychytaných klipů či poslechem Ninina letošního, hodně očekávaného eponymního debutu, který zazní v rámci pořadu CD Nonstop v pátek 20. 4. na Radiu 1 od 19:00 do 20:00.

Startuje se ve 22:00, special guest: Nina Kraviz (Rekids / Russia), Resident DJs: Roman Rai (roxy prague / moving picture rec.) & Fatty M (roxy prague), support DJ: Max Om, Chill out: Sasha Nevolin & Brezhnev, VJ: Pexi. Vstupenky v předprodeji sítí Ticketpro, Ticketsream a Ticketportal za 220 Kč + poplatky, na místě za 300 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY