Miro Žbirka oslaví šedesátiny jedinečným koncertem

16.04.2012 12:42 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Miro Žbirka
© facebook interpreta
Legenda československé populární hudby Miro Žbirka bude slavit! Připravuje se na jediný letošní velký a hlavně unikátní koncert v Česku - ve čtvrtek 8. listopadu v pražské O2 areně. Vstupenky lze zakoupit v předprodejní síti sazkaticket.cz a na terminálech Sazky. Koncert s podtitulem "Happy Birthday" začíná v osm hodin večer.

Včasným zahájením předprodeje vycházejí pořadatelé vstříc všem Žbirkovým příznivcům. Loňské podzimní čtyři koncerty se symfonickým orchestrem byly dlouho dopředu beznadějně vyprodány, a tak ti, kdo nebudou příliš dlouho otálet s koupí, mají šanci vidět naživo nejen několikanásobného držitele českých a slovenských Slavíků, ale i jeho hosty. Ti však zůstávají zatím neprozrazeni, budou narozeninovým překvapením. Prozradit však už snad můžeme, že půjde o koncert plný Žbirkových hitů v aranžích nejen pro symfonický orchestr, ale i v rockové či akustické verzi.

Miro Žbirka během června stihne americké turné - zahraje ve městech Hightstown (8. června), New York (9. června), Boston (10 června) a Washington D.C. (12. června). Tím však letošní proud oslav a dárků fanouškům a sobě samému nekončí, čeká na nás spousta překvapení a novinek.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY