Party Log In To The World se o víkendu přesune do Ostravy a Pardubic

16.10.2001 22:37 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Log In To The World CD
© facebook interpreta
Po obrovském úspěchu party ve Veletržním paláci v Praze minulý pátek se produkce party The Sounds Of London, San Francisco & Sydney přesuje do Pardubic (19.10.) a Ostravy (20.10.) V obou městech bude zajišťovat vysoce kvalitní zvuk EAW systém, design světel mají opět na starosti TNT & FISA, originální videoprojekce předvedou MERCURY, vše na stejně vysoké úrovni jako na pražské party. Obě party budou navíc probíhat na dvou stagích, z nichž jednu bude představovat stan s dřevěným tanečním parketem.

Obě party představí na techno stagi headlinery z Velké Británie Circulation - live, a Trevora Rockcliffa, dále také Chrise Sadlera (v Pardubicích navíc vystoupí Jamie Anderson a Toky - live), na house stagi se objeví sanfranciští aFRO-mYSTIK - live, DJ Fluid a Dano, dále hosté ze Sydney - DJs Simon Calwell & Ken Cloud. Domácí barvy budou mimo jiné hájit Miquel a Fun v Pardubicích a Lumiere, Javas a Lucca v Ostravě.

Pro více informací k party, jednotlivým line-upům a vystupujícím navštivte tento web.

CD LOG IN TO THE WORLD ZDARMA K ZAKOUPENÉ VSTUPENCE - od středy 17.10. obdrží prvních 500 lidí, kteří si zakoupí v předprodeji vstupenku za 125,-Kč na party The Sounds of London, San Francisco, & Sydney parties v Pardubicích 19/10 nebo Ostravě (20/10) zdarma CD s originálními nahrávkami a remixy CIRCULATION, TREVORA ROCKCLIFFA, DARRENA EMERSONA, YOUSEFA, NORMANA JAYE, & CHRISE SADLERA.

Vstupenky za 125,- Kč s CD zdarma dostanete v obchodech na následujících adresách:

Pardubice :
Informační centrum, Třída Míru 60, Pardubice
Music Stop, Třída Míru 450, Pardubice
Bontonland, Švehlova 393, Hradec Králové
S-Bahn, Švehlova, Hradec Králové

Ostrava:
Informační centrum, 28.října 23, Ostrava
City Sound, Masarykovo nám., Ostrava
Indies, Kobližná 2, Brno
Indies, Denisova 8, Olomouc

Party The Sounds of London, San Francisco and Sydney se v Pardubicích 19.10. koná - tímto bychom chtěli dementovat zprávy, které se v důsledku konkurenčního boje mezi oficiální výlepovou službou a černým výlepem objevily. Přípravy akce v L-klubu a přilehlém stanu probíhají podle plánu a konání party není v žádném případě ničím ohroženo!##!!!###

(Tisková zpráva agentury Wax.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY