V klipu Outsiders si zahrála dcera Asterky Anna Linhartová

09.04.2012 17:58 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Outsiders - Pros'n'Cons
© facebook interpreta
Ostravská rocková kapela Outsiders natočila videoklip k prvnímu singlu ze své druhé desky, v září vydané nahrávky "Pros'N'Cons". V klipu "s vyříznutým srdcem" si hlavní roli zahrála éterická mladá herečka Anna Linhartová.

"Anička se v klipu utká o své holé srdce v nelítostném boji se svými plyšovými medvídky, a jelikož námětem je strach dívky z dospělosti, nemůže to skončit jinak než krvavě," stojí v tiskové zprávě. Mladičká dcerka Jitky Asterové je známá divákům například ze seriálu "O mé rodině a jiných mrtvolách" nebo z role Olinky ve filmu Jana Hřebejka "Nevinnost", za kterou byla nominovaná v anketě Český lev. Vedlejší roli představil Igor Orozovič, nominovaný na ocenění Alfréda Radoka coby talent roku.

Vidoeklip ke skladbě "Monsters, Inc." Outsiders vzniká pod vedením režiséra Martina Jůzy a studentů Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Natáčelo se na zámku v Kravařích (ve Slezsku) a v lese Hukvaldské obory. Snímek se nyní nachází ve fázi postprodukce a vidět jej budete moci údajně během letošního května nebo června.

Outsiders (natáčení videoklipu)
© facebook interpreta


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY