Slayer propůjčili název své desky vínu

06.04.2012 17:50 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Slayer
© Livenation
Thrashmetaloví Slayer si občas od skládání odpočinou a svým příznivcům naservírují něco lehčího. Jako třeba teď: muzikanti půjčili název jednoho ze svých alb "Reign In Blood" kalifornskému vínu Cabernet Sauvignon.

A že se jedná o příhodný titul, je více než jasné. Naštěstí, jak stojí v oficiálním prohlášení, nový produkt s výmluvným jménem "není z krve obětovaných zvířat". Podle dalších informací magazínu Classic Rock se ale víno ponese přesně v duchu Slayer. Jeho chuť bude totiž "tvrdá a nekompromisní". Bohužel našinec z vína moc mít nebude. Ledaže by si udělal výlet do Švédska, jediné země, kde jsou lahve v prodeji. No, a nebo může využít shopu na stránkách brandsforfans.se.

Slayer jdou tímto krokem ve stopách svých australských "kolegů" AC/DC. Ti uvedli svůj vinný produkt na trh v minulém roce. Jedná se o celou řadu, která čítá čtyři druhy. Prvním z nich je "Highway To Hell" na etiketě vína Cabernet Sauvignon, druhým "Hells Bells" (Sauvignon Blanc), třetím "Back In Black" (Shiraz) a posledním "You Shook Me All Night Long", které vystihuje chuť vína Moscato.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY