Poslechněte si celou desku "Weapons" Lostprophets

03.04.2012 15:20 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Lostprophets - Weapons
© facebook interpreta
Nové album Lostprophets "Weapons" je od pondělí k dostání i v tuzemských obchodech. Pokud stále váháte, zda si jej pořídit, máme pro vás kompletní stream základní edice. K poslechu je pod článkem.

Pátá řadovka rockerů z Walesu, kteří vystoupí před českým publikem koncem června na Prague City Festivalu, vychází u Sony Music dva roky po poslední nahrávce "The Betrayed". V produkci Kena Andrewse (Black Rebel Motorcycle Club) ji Lostprophets nahráli v NRG Studios v Los Angeles a s dvouměsíčním předstihem poslali do britských rádií úvodní singl "Bring Em' Down" (videoklip najdete ke konci tohoto článku).

V rozhovoru pro domácí média frontman kapely Ian Watkins popsal, jakými zvraty a úpravami si musel nový materiál projít. Totiž "Weapons", kterou už možná někteří z vás mají doma a která se běžně prodává, není tou originální "Weapons". "Původně to bylo takový dost laciný, nablýskaný, něco jako Prodigy, dubstep-heavy. S tímhle šíleným zvukem jsem si chtěl získat pozornost posluchačů," poodhalil Watkins původní vizáž nových písní.

"Měl jsem z toho dobrý pocit, tak jsem to vzal zpátky do L.A., všem to přehrál a líbilo se jim to. Ale všechen ten třpyt jsem pak dal pryč, především kvůli svému zděšení," dodal charismatický muzikant s tím, že v budoucnu by rád vydal i původní verzi alba. "Weapons" čítá v základní verzi deset skladeb a je první deskou, kterou s Lostprophets nahrál bubeník Luke Johnson.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY