Projekt Chicane vydá nové album začátkem června

03.04.2012 10:36 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Chicane - Thousand Mile Stare
© facebook interpreta
Již počátkem roku jsme zveřejnili informace o plánech projektu Chicane své poslední album vydat celoplošně. Podle posledních zpráv se tak stane již začátkem června.

Nicholas Bracegirdle aka Chicane na základní verzi desky zařadil celkem dvanáct písní, a jak sám uvádí, koncept kolekce je splněním jeho velkého snu. Nové album, které dostalo název "Thousand Mile Stare", sám autor popisuje jako soundtrack svého života a slibuje na něm velkou pestrost. Kromě klasických klubových pecek s nádechem trancu se dočkáme i několika zasněných písní, které s Nicholasem vytvořilo islandské seskupení Vigri. Jednu z jejich společných skladeb s názvem "Hljóp" si můžete poslechnout pod článkem.

Projekt Chicane chystá k novému albu, které bude v obchodech od 4. června, i velké světové turné, které bude převážně absolvovat po velkých outdoorových festivalech. Pokud si desku zakoupíte právě na těchto vystoupeních, získáte ji ve speciální dvoudiskové limitované edici, která bude obsahovat pět dalších doposud nevydaných songů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY