Čtenáři musicserveru přejí Lady Gaga k narozeninám šťastný návrat na Mars

28.03.2012 17:43 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lady Gaga
© last.fm
Populární americká zpěvačka Lady Gaga slaví dnes, tj. 28. března, narozeniny. Na dortu na ní čeká již dvacet šest svíček a při této příležitosti jsme se vás, čtenářů musicserveru, na našem profilu na Facebooku zeptali, co svérázné interpretce popřejete.

Jedni pogratulovali zpěvačce s přáním, aby vydala jazzové nebo alternativní album, jiní byli ale o poznání odvážnější. Kdyby musicserver mohl plnit přání svých čtenářů, Lady G by po dnešním dnu odešla s plastikou, aby z ní byla "hezká baba". Nejvíc se vám však líbila odpověď Bohumíra Větvičky, který na otázku, co zpěvačce popřeje, odpověděl: "Aby se jí povedlo vrátit zpátky na Mars." To bohužel zařídit nemůžeme, nezbývá proto než zpěvačce popřát dlouhá léta!

Gaga se v této době intenzivně věnuje přípravám na turné "The Born This Way Ball", které odstartuje již v dubnu asijskou částí. Data pro Evropu a Ameriku zatím nejsou vůbec známa, ale vzhledem k obrovskému zájmu v Asii se dá očekávat, že na fanoušky čeká velké oznámení mnoha měst, do kterých se Lady Gaga vypraví. Bude to však jedna z mála příležitostí, kdy o ní uslyšíte - v nedávném rozhovoru s Oprah totiž uvedla, že na dlouhou dobu utne komunikaci s médii.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY