Stáhněte si zdarma hodinový dokument o Davidu Guettovi

28.03.2012 13:27 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

David Guetta - Nothing But The Beat - The Fire Within
© davidguetta.com
David Guetta vydal v loňském roce své album "Nothing But The Beat", které doprovázela velká reklamní kampaň. Jedním z kroků, jak fanoušky nalákat na vydání desky, bylo i uvedení dokumentu o tomto DJovi ve vybraných kinech po celém světě. Nyní je tento film na krátkou dobu bezplatně k dispozici.

Více než hodinový dokument s názvem "Nothing But The Beat - The Fire Within" detailně popisuje zákulisí fenoménu jménem David Guetta, ke kterému se vyjadřují i desítky kolegů z hudební branže. Film spolufinancoval energetický nápoj Burn, který kromě kin zmiňovaný dokument představil i na svém Facebooku v den vydání desky. Od té doby ho nebylo možné vidět. Tedy až do nynějška.

Guetta, který v současné době vybírá ze svého pátého autorského alba již sedmý singl, se rozhodl dát fanouškům možnost si tento snímek bezplatně stáhnout, navíc v bezvadné audiovizuální kvalitě. Stačí kliknout na tento odkaz na iTunes a mít na harddisku minimálně 1 GB volného místa. Doporučujeme tak učinit co nejdřív, neb tato nabídka je časově omezená a nikdo aktuálně neoznámil, kdy tato akce skončí.

David Guetta a vydavatelství EMI samozřejmě tuto akci nepřipravili bez vedlejších úmyslů. Fanoušci si totiž současně mohou zakoupit backkatalog tohoto francouzského DJe a producenta za výrazně sníženou cenu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY