Above & Beyond se v září vrátí do Česka

03.04.2012 14:52 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Above & Beyond Group Therapy Prague 2012 flyer
© facebook interpreta
Britské trancové trio Above & Beyond se letos opět vrátí do České republiky. Tentokrát show těchto muzikantů bude hostit holešovický klub SaSaZu.

Seskupení, které tvoří Jono Grant, Tony McGuinness a Paavo Siljamäki, by mělo do Prahy dorazit 15. září, a to v rámci propagace aktuálního alba "Group Therapy", které dalo název i celému doprovodnému turné. Above & Beyond v Česku prozatím vystoupili dvakrát, v obou případech šlo ale o halovku Transmission, kde pánové sklidili velké ovace. Tentokrát by měli ukázat, jak si dokážou poradit s obecenstvem v prostorách klubu.

Dodejme, že jejich aktuální deska "Group Therapy" prozatím vypustila čtyři úspěšné singly. Na video k tomu aktuálnímu s názvem "Love Is Not Enough", který vyšel poslední březnový týden, se můžete podívat pod článkem.

Lístky na Group Therapy Prague 2012 jsou v prodeji v síti Ticketpro. Základní vstupenky jsou za 490 Kč a jejich cena se bude postupně zvyšovat až na 690 Kč. Na místě pak budou k dostání za 750 Kč. VIP lístky do VIP galerie s neomezenou konzumací a šatnou zdarma jsou v prodeji za 1 990 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY