Pod parou fest zůstává v Moravské Třebové, přijedou Exploited

19.03.2012 15:53 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Pod Parou 2008
© Martin Višňa / musicserver.cz
Úvahy o přesunutí kulatého, desátého ročníku punkového festivalu Pod parou z Moravské Třebové do Hradce Králové vzbudily začátkem února vášnivé debaty. Zastánci tradičního místa konání mohou nyní jásat, festival zůstává na Moravě.

"Po dlouhém rozhodování a pečlivém zvažování všech pro a proti a samozřejmě také s ohledem na vaše mnohačetné ohlasy v anketě i diskusi jsme se rozhodli zachovat pro letošek i pro další roky fest Pod parou v místě vzniku. Velmi nás potěšilo, jak moc vám na něm záleží a jak osobně ho vnímáte," uvedli pořadatelé na webu festivalu.

Tam se také množí potvrzená jména. Kromě již dříve zveřejněných Mad Ball, The Adolescents nebo 999 návštěvníci naživo uslyší také jamajské The Skatalites, nizozemské Born From Pain nebo klasiky druhé punkové vlny The Exploited. Největší překvapení ovšem organizátoři stále neodtajnili.

Jubilejní desátý Pod parou fest proběhne ve známém areálu Na Liščí stezce u Moravské Třebové v termínu 2.-4. srpna. Vstupenky si zájemci mohou koupit už teď, do 14. dubna je k mání prvních tisíc kusů za cenu 600 Kč. Od půlky dubna pak budou lístky v předprodeji o stovku dražší.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY