Poslechněte si desku "Anarchy, My Dear" Say Anything

08.03.2012 13:03 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Say Anything - Anarchy, My Dear
© facebook interpreta
Say Anything se po zkušené u Sony vrátili domů na indie scénu, kde mají své pevné místo. S myšlenkami na punk a zřejmě i touhou odčinit mainstreamový přešlap vydají v úterý 13. března za mořem pátou řadovku "Anarchy, My Dear". "Chtěli jsme něco, co by skutečně potěšilo hlavně naše fanouškovské jádro," říkají.

Hračička Max Bemis vede své Say Anything už dvanáctý rok. Rockový sextet z Kalifornie má velké jméno hlavně v nezávislých kruzích, i když poslední dvě nahrávky vysoko registroval i Billboard. Naposledy si dokonce vyzkoušel, jaké to je mít k dispozici zázemí vydavatele Sony. Jenže volnost, na kterou byla kapela zvyklá, se jí nedostalo a poslednímu albu "Say Anything" (2009) nemohli přijít na jméno hlavně pravověrní fanoušci.

Právě k jejich potěše míří novinka "Anarchy, My Dear", na které Say Anything poprvé spolupracují s Equal Vision, menším americkým labelem, který je domovskou stájí třeba i pro We Came As Romans nebo Chiodos. "Určitě jsme chtěli, aby byla méně uhlazená než poslední nahrávka. Tahle deska je o rebelii a já si myslím, že je proto třeba na ní vystupovat energičtěji než na něčem, co je až příliš přepracované," srovnává Bemis tři roky starou desku a nové album.

Say Anything na "Anarchy, My Dear" opět kooperovali, tak jako v roce 2004 při nahrávání "...Is A Real Boy", s producentem Timem O'Heirem. Kompletních osmačtyřicet minut alba, včetně dvojice singlů "Burn A Miracle" a "Say Anything", si poslechněte zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY