Prague City Festival představí Česku audiovizuální show Amona Tobina

09.02.2012 13:45 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Amon Tobin
© facebook interpreta
Brazilec Amon Tobin je považován nejen za jednoho z nejlepších DJů současnosti, ale také nejlepšího beatmakera v historii a nedostižitelného vizionáře na poli elektronické hudby. Posledně jmenované potvrdil i podzimní částí turné s dechberoucí audiovizuální show Isam, kterou 30. června uvede poprvé v České republice na Prague City Festivalu. Amon Tobin vystoupí kolem půlnoci po skončení koncertu New Order na druhé scéně festivalu v Incheba Aréně (na pódiu Dlouhohrajících děcek).

"Úchvatné, dokonalé, nikdy jsme nic takového neviděli!" pějí zahraniční hudební publicisté chválu na show, kde návštěvníkům na obří 3D instalaci před očima vyrůstají a následně se bortí gigantické kubické sestavy. "Tobin s tímto vzrušujícím útokem na naše smysly posunul live produkci elektronické hudby zase o kus dál a nastavil pro ni nová kritéria," dodávají The Times.

Autorem vizuální složky show je Alex Lazarus (Vita Motus), který v minulosti spolupracoval například s Massive Attack, Snoop Doggem nebo Lady Gaga. "Jsme opravdu rádi, že se nám tuto show podařilo pro Prague City Festival zajistit. Pečlivě sledujeme poslední technologické trendy v oblasti hudebního businessu a snažíme se je ve spolupráci s tuzemskými a zahraničními špičkami v oboru představit zdejšímu publiku. Díky zázemí, které festival poskytuje, si můžeme dovolit i tak náročné produkce, jako je Isam, která by v podobě sólového vystoupení byla pro ČR velmi pravděpodobně nedostupná," dodává pořadatel Borek Jiřík.

Vedle Amona Tobina vystoupí na letošním ročníku Prague City Festivalu, který se uskuteční ve dnech 29.-30. června na pražském Výstavišti, také Blink-182, New Order, Lostprophets, Hadouken!, Black Stone Cherry, Street Drum Corps, Seňor Coconut, Shantel & Bucovina Club, Dubioza Kolektiv, Clou, Cartonnage, The Pooh a mnoho dalších.

Vstupenky jsou k zakoupení exkluzivně v síti Ticketportal od 1 295 korun na oba dny festivalu a v omezeném množství jsou také k dispozici jednodenní vstupenky od 999 Kč. Nově uvádí pořadatel do prodeje také jednodenní vstupenky k stání u pódia na 29. června za 1 299 korun. Pro ty nejnáročnější z návštěvníků jsou připraveny dvě kategorie VIP lístků.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY