Nová deska Depeche Mode bude příští rok

01.02.2012 09:11 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Depeche Mode
© depechemode.com
Již týdny se objevují informace o natáčení nové desky kapely Depeche Mode. Jak to celé je, upřesnil Martin Gore při několika rozhovorech, které v posledních dnech poskytl.

Například německému rádiu 1Live Gore potvrdil, že se začátkem tohoto roku členové kapely opravdu setkali v Santa Barbaře a naplánovali jak nahrávání desky, tak její následné vydání. Jako předběžný termín uvedl začátek roku 2013 a dodal, že nálada v kapele je dobrá, jak už dlouho nebyla. Důvod je přitom smutný, neb upevnění vztahů v kapele napomohlo rakovinové onemocnění zpěváka Davea Gahana, které mu bylo diagnostikováno zhruba před třemi lety. Jak Gore dodal, všem už je přes padesát, a na tyto zdravotní záležitosti se tak dívají z jiného úhlu než dřív.

V návaznosti na výše uvedené informace se už spekuluje o dalším koncertním turné kapely. Některé zdroje dokonce uvádějí, že si pořadatelské agentury v některých metropolích již pomalinku začínají rezervovat haly.

Martin Gore se i přes nový projekt s Vincem Clarkem a deskou, která již brzy vyjde, plně soustředí na budoucí plány jeho domovské kapely. Jak totiž před časem uvedl, k projektu VCMG nebude s Vincem podnikat žádné promo.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY