Koncert Dropkick Murphys se přesouvá do MeetFactory

16.01.2012 22:23 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Dropkick Murphys
© facebook interpreta
Pražské vystoupení irsko-americké skupiny Dropkick Murphys se 23. ledna uskuteční namísto původně plánované Incheba Arény v MeetFactory. Médiím to oznámil pořadatel koncertu Borek Jiřík. "Náš původní záměr bohužel nevyšel. Na základě stávajícího předprodeje vstupenek jsme se proto s managementem kapely rozhodli pro přesun do prostoru, který dodá koncertu patřičnou punkovou atmosféru s nabitým kotlem pod pódiem," uvedl.

"Pro případ že by majitelé již zakoupených vstupenek tuto informaci neobdrželi včas, posouváme začátek programu v MeetFactory na 20:30 hodin, kdy večer zahájí tuzemští The Gangnails. Dropkick Murphys vystoupí nejdříve po deváté hodině," dodává Jiřík.

Irsko-americká skupina Dropkick Murphys vznikla v roce 1996 v Quincy v Massachusetts. Jen o rok později podepsala nahrávací kontrakt s nezávislým punkovým labelem Hellcat Records a důsledky nasazení, s jakým se vrhla na natáčení alb i koncertování, na sebe nenechaly dlouho čekat. Jejich skladby zněly na fotbalových stadiónech, v Simpsonech i oscarovém filmu.

Neznámá není tato kapela už dávno ani tuzemským posluchačům. V Praze Dropkick Murphys koncertovali naposledy před třemi lety, a kdo tehdy jejich vystoupení viděl, nešetřil slovy chvály a nadšení. Teď se svojí pověstnou ohromující energií přijedou otřást základy smíchovské MeetFactory. Vstupenky jsou k zakoupení v distribuční síti Ticketportal za 615 korun. Vzhledem k přesunu koncertu do sálu s menší kapacitou zbývá v prodeji posledních pár desítek lístků.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY