Legendární skupina Team vyjede na rozlučkové turné

09.12.2011 17:48 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Team
© facebook interpreta
Pavol Habera vyjíždí se skupinou Team na rozlučkové turné. V rámci "Česká pojišťovna Habera a Team Final Tour 2012" navštíví deset českých měst včetně Prahy, kde vystoupí v O2 areně.

"Po skoro 30 letech na hudební scéně chceme uzavřít jednu úspěšnou kapitolu našich hudebních životů. Předtím to ale pořádně rozjedeme na našem rozlučkovém turné," říká lídr kapely Pavol Habera. Technické detaily a podoba pódia se sice ještě dolaďují, ale už teď je jisté, že v historii Teamu půjde bezpochyby o největší, nejnákladnější a nejvýpravnější show, kterou kdy kapela v rámci svého turné předvedla. Chybět samozřejmě nebudou ani ty největší hity, kterých má Team několik desítek.

"Hitů máme tolik, že bude problém do dvouhodinového koncertu vměstnat všechny tak, aby žádný fanoušek neodcházel zklamaný," říká Habera. Zda zazní "Reklama na ticho", "Držim ti miesto" nebo "Malá nočná búrka", však neprozradil. "Je to vo hviezdach...", zůstává tajemný.

Pořadatelem zmíněného koncertu v Praze je Bestsport a. s., vlastník a provozovatel O2 areny. "Kulturní projekty domácích umělců, včetně těch ze Slovenska, budou i nadále důležitou součástí programové nabídky O2 areny. Chceme jim i do budoucna nabízet příznivé podmínky, abychom napomohli rozvoji domácí kulturní scény," říká Stanislava Doubravová, obchodní a programová ředitelka akciové společnosti Bestsport.

Vstupenky v cenách od 450 Kč jsou v prodeji na terminálech SAZKA od čtvrtka 8. prosince. Od pátku 9. prosince 2011 do 27. května 2012 je možná i jejich rezervace na www.sazkaticket.cz.

Termíny turné "Česká pojišťovna Habera a Team Final Tour 2012":

14. května - České Budějovice
16. května - Plzeň
18. května - Karlovy Vary
22. května - Olomouc
23. května - Zlín
25. května - Pardubice
26. května - Jihlava
29. května - Praha
31. května - Brno
2. června - Ostrava


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY