Megaton Fashion Show 2011 již za pár dní ovládne Palác Akropolis

04.12.2011 15:29 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Atari Terror
© facebook interpreta
Již 15. prosince hostí žižkovský Palác Akropolis další ročník ojedinělého projektu Megaton Fashion Show. Ta je každoročním vyvrcholením soutěže o nejlepší hudební design pro daný rok. Jednotliví hudební interpreti a interpretky libovolných žánrů přihlašují návrhy svého merchandise oblečení, své booklety a ostatní vizuály. Z facebookového hlasování pak vždy vzejdou vítězně autoři/autorky návrhů v kategoriích booklet, merch a plakát.

Na Megaton Fashion Show proběhne vyhlášení výsledků spojené s módní přehlídkou soutěžního merche, na které se po molu procházejí kapely osobně. V minulých ročnících si tak role modelů a modelek vyzkoušeli například Toxique, Pipes And Pints, Xindl X, Skyline, NiceLand, the.switch, X-Left To Die, Bundy Tad, Atari Terror nebo X-Core.

Součástí večírku jsou také koncerty (v loňských ročnících kapely NiceLand, Post-It, Toxique nebo Queens Of Everything, letos budou hlavní kapelou Atari Terror) a "kulturní vložka" (vloni capoeira a módní přehlídka Lucky Hazzard). Všichni zúčastnění na Megaton Fashion Show pracují a vystupují bez nároku na honorář.

Výtěžek z akce - vstupné, aukce, případné dary - je určen Nadaci Terezy Maxové dětem. V prvním ročníku organizátoři předali 21 000 Kč, vloni 31 000 Kč. Z darů jsou podporovány konkrétní znevýhodněné děti.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY