Richard Durand zapojí do práce na novém albu fandy z celého světa

25.11.2011 10:43 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Richard Durand vs. The World flyer
© facebook interpreta
Jeden z nejúspěšnějších holandských DJů Richard Durand plánuje na rok 2012 nové album. Jako spolupracovníka si pozval takříkajíc celý svět.

Jde o ojedinělý projekt v hudebním průmyslu, kdy se Durandovi fanoušci a začínající hudebníci z celého světa budou moci podílet na vzniku třetí autorské desky tohoto pětatřicetiletého DJe, remixéra a taktéž úspěšného producenta. Průběh bude jednoduchý - Durand bude v následujících měsících pravidelně nabízet na svém Facebooku k bezplatnému stažení soubory se svými hudebními nápady. Ostatní už bude na posluchačích. Ti si stopy mohou stáhnout, vytvořit z nich skladby a ty následně opět nahrát na zmiňovaný profil.

Durand si všechny poslechne a ty nejlepší zavěsí na svoji stránku na Soundcloud. Ten výtvor, který získá nejvíce hlasů od fanoušků, se následně objeví na jednom z EPček, která Durand bude pravidelně vydávat, a samozřejmě i na albu s názvem "Richard Durand vs. The World", které vyjde v první polovině příštího roku. Kromě toho vítězné remixéry čeká samozřejmě autorský honorář a především prestiž v podobě spolupráce s aktuálně 59. nejlepším DJem světa.

V současné době odstartovalo již první kolo, které je prozatím určeno pro fanoušky z Asie, Austrálie a Nového Zélandu. Evropští fandové se dočkají krátce po Novém roce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY