Brutal Assault 2012 hlásí Dimmu Borgir, Immortal a Ministry

22.11.2011 10:01 - Matěj Bílý | foto: facebook interpreta

Brutal_Assault_2012
© www.obscure.cz
Zástupci Obscure Promotion v minulých týdnech zveřejnili první kapely pro nadcházející, 17. ročník metalového festivalu Brutal Assault, který se uskuteční ve dnech 9.-11. srpna 2012 tradičně v pevnosti Josefov u Jaroměře.

Metaloví příznivci se mohou opět těšit na velká jména, jakými jsou američtí Ministry, Paradise Lost z Velké Británie, Portugalci Moonspell či norské kapely Dimmu Borgir a Immortal. Vyznavače extrémnějších žánrů uspokojí například mlátičky General Surgery, Cattle Decapitation či The Black Dahlia Murder. Fanoušky old-schoolu potěší němečtí thrasheři Sodom nebo američtí deathmetalisté Incantation. Seznam kapel není pochopitelně ani zdaleka kompletní a bude průběžně doplňován, aktuální sestavu naleznete na oficiálních stránkách festivalu.

Do konce prosince je možné zakoupit zvýhodněné vstupenky za cenu 1 000 Kč v kamenných předprodejích, případně s nepatrnou přirážkou objednat elektronicky na shindy.cz. Prodej lístků za standardní cenu pak bude spuštěn přes tradiční předprodejní sítě v lednu následujícího roku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY