Armin van Buuren vydává reedici "Mirage" jako čtyřdiskový deluxe box

24.11.2011 19:03 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Armin van Buuren - Mirage Deluxe Edition
© facebook interpreta
Holandský trancový král Armin van Buuren před pár týdny sice začal pracovat na nové desce, ale aby to čekání nebylo tak nesnesitelně dlouhé, rozhodl se dát v těchto dnech své aktuální řadovce "Mirage" deluxe podobu.

Box s názvem "Mirage Deluxe Edition" obsahuje celkem čtyři disky. Obsah prvních dvou je identický s limitovanou verzí jeho loňské desky, zbytek je nový materiál. Bonusové audio CD obsahuje celkem deset položek. Z větší části jde o remixy Arminových písní z poslední doby, jsou zde ale i ukázky remixérské tvorby DJe samotného.

Čtvrtým diskem boxu je DVD. Na něj druhý nejlepší DJ planety zařadil všechny videoklipy, které doposud k albu "Mirage" natočil. Těch bylo zatím pět, ale ve třech případech vzniklo i video k remixům. A i ty na tomto DVD najdeme. Poslední položkou DVD je videoklip k písni "Status Excessu D" projektu Gaia, což je Arminova bokovka. Co všechno deluxe box nabízí, si můžete poslechnout v desetiminutovém videu pod článkem.

Dodejme, že vydání celého kompletu podpoří i nový singl "Youtupia", kde se vokálů ujal Adam Young z jednočlenné kapely Owl City. Zatímco "Mirage Deluxe Edition" je k mání již od 18. listopadu, zmiňovaný singl bude ke koupi až od pondělí 28. listopadu. Do České republiky se komplet nejspíš vůbec nedostane, objednat si ho tak můžete například v internetovém obchodě Arminova vydavatelství.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY