MAAT nachystali na konec listopadu "Euroflow"

15.11.2011 14:35 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

MAAT - Euroflow
© facebook interpreta
Neuběhl ani rok a česká rapová kapela MAAT vydá nové album. Deska s názvem "Euroflow" vychází 21. listopadu. Po uveřejnění prvních dvou singlů "Další příběh" a "Vyšší plán" si můžete poslechnout sedmiminutovou ochutnávku z "Euroflow" v podobě snippetu, který obsahuje ukázky tracků z obou disků.

Nahrávka vznikala převážně v letošním roce, obsahuje 20 nových tracků a vychází ve speciální dvoudiskové edici. O většinu produkce a výsledný mix a master se postaral sám Fosco Alma společně s Emeresem, který je oficiálně třetím členem formace MAAT.

"Euroflow" je rozděleno na dva disky, které jsou směsicí klasiky, trendu a muzikálnosti, a to celé je zabaleno v moderním zvuku. L.D., Fosco Alma i Emeres o desce říkají: "Od alba 'All-In' jsme ušli hrozně dlouhou cestu, odjeli jsme hromadu skvělejch koncertů, nahráli x tracků, poslechli desítky beatů a výsledek toho všeho je 'Euroflow'. Celý tento roční proces byl pro nás obrovským přínosem, který nás profesně i lidsky posunul zase o kus dál. Říká se: Dáš - dostaneš. A tak touhle deskou chceme lidem dát energii, co nám dávají oni..."

Tracklist bude vypadat takto: CD1: Vítej v našem světě, Řekni nám proč, G**gle Girl, 16 důvodů, Co oči nevidí, Euroflow, Další příběh, My všichni, Odpusť mi, Vyšší plán. CD2: Noční hlídač, Nemaj co říct, Můj dům, Young Stars, Segal Dance, Čistý bars, Crazy Shit feat. James Cole, Flow Or Die, Mimo kontrolu, Základní fakta



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY