Poslechněte si "Our Day Will Come" Amy Winehouse

04.11.2011 10:15 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Amy Winehouse - Lioness: Hidden Treasures
© facebook interpreta
Poslední dva dny obíhá svět zpráva, že první posmrtné desky Amy Winehouse se dočkáme již zkraje prosince. Jeden kousek z alba titulovaného jako "Lioness: Hidden Treasures", druhý oficiální singl "Our Day Will Come", si ale můžete poslechnout hned teď.

Kolekce dosud nezveřejněných raritek, demo snímků a novějších kousků nabídne celkem dvanáct songů, o jejichž produkci se postarali Mark Ronson a Salaam Remi. Autorem snímku z obálky je, jen tak mimochodem, Bryan Adams: fotografie vznikla v roce 2007 v rámci charitativní akce "Hear The World" (Adams je ale autorem více moc pěkných fotek Winehouse).

Jen připomeňme, že prvním singlem oné očekávané nahrávky byl jeden z duetů Tonyho Bennetta, song "Body And Soul", který byl vydán v září, v den nedožitých osmadvacátin zpěvačky.

Píseň "Our Day Will Come", která nejvíce zabodovala v šedesátkách díky Ruby & The Romantics, si odbyla v UK rádiovou premiéru ve středu 2. listopadu. Lvice Amy Winehouse ji nazpívala v květnu roku 2002 a poslechnout si ji můžete exkluzivně na tomto odkazu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY