Seriálový "Dr. House" Hugh Laurie chystá rozšířené vydání poslední desky

04.11.2011 08:02 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Hugh Laurie
© gunk.be
Začátkem května nás Hugh Laurie, lépe známý jako hlavní postava stejnojmenného seriálu "Dr. House", překvapil deskou "Let Them Talk", na které shromáždil všechny své oblíbené bluesové kousky. Díky velkému úspěchu se rozhodl nabídnout nahrávku svým fanouškům znovu, ve speciální edici. "Let Them Talk: Special Edition" se na pultech objeví 14. listopadu.

Milovníci charismatického herce, zpěváka a instrumentalisty se mohou těšit na CD a DVD a samozřejmě elektronický formát alba s klasickým tracklistem, který navíc obohacují nové kousky. Materiál vznikl za dohledu producenta Joea Henryho v Los Angeles na začátku října. Konkrétně se můžete těšit na "Hallelujah, I Love Her So", která je interpretací původní skladby z dílny Raye Charlese, dále "Waiting For A Train", "Crazy Arms" (kompozici Ralpha Mooneyho a Chucka Sealse) a "You Don't Know My Mind". Poslední ze zmíněných písní vznikla v květnu v Paříži.

DVD je napěchované záznamem živého vystoupení a dokumentem "Let Them Talk - A Celebration Of New Orleans Blues". Natáčelo se v New Orleans za účasti legend jako Tom Jones, Irma Thomas nebo Allen Toussaint.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY