Pojďte v pátek 7. září na Kamikaze

02.09.2001 19:14 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Miles a Elliot
© facebook interpreta
Jestliže máte rádi večírky pořádané agenturou Eastbase, můžete se těšit na další z nich. Party KAMIKAZE je pořádaná ve spolupráci s Music Marketeers, klubem Mecca a podporovaná Bols a jejich míchanými drinky. Proběhne v pátek 7. září.

Kamikaze se také zove nápoj tohoto večera servírovaný freestyle barmany. Půjde o bláznivou noc, kde je vše dovoleno. Vašimi průvodci budou DJové ze stáje Eastbase - průvodci projektem French Connection Dys-Martin a Tvyks, poslední přírůstek do této rodiny DJ Javas a host z anglického labelu Paperecordings Miles Holloway. Miles Hollway je po Eliotu Eastwickovi, který již dvakrát v Praze hrál, další z vedoucích postav manchesterské houseové scény a residentem kultovní klubovky Robodisco. Vystupoval po boku takových hvězd jako David Morales, Danny Tenaglia, nebo Todd Terry. Společně s Elliotem také stojí za projektem Reset. Jejich první společný singl "The Book" (ten vydali ještě jako Salt City Orchestra) byl také prvním na výše zmíněném labelu. V ramci druhé stage vystoupí DJs Ottoman a Voita z agentury Lighthouse.

Dalšími kamikaze prvky budou speciální japonské performance, gejšy, manga videoprojekce a sushi bar, kde hlavními ingrediencemi jsou rýže vařená v Bols a čerstvé ovoce. Prostě Kamikaze. Pakliže si chcete užít skutečně japonského sebevražedného víkendu, můžete den před tím zajít do kina na premiéru amerického velkofilmu Pearl Harbor.

(Tisková zpráva agentury Eastbase.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY