Podívejte se na "We Found Love" Rihanny

20.10.2011 07:00 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Rihanna - We Found Love
© facebook interpreta
Rihanna je továrna na singly. Vydává na vlastní triko a taky kdekomu s hudbou i píchne. Poslední spolupráce, která byla zveřejněna jen před pár hodinami, je ta s Coldplay v písničce "Princess Of China". Její prioritou je ale teď především nová deska "Talk That Talk", kterou předchází už teď safra úspěšný pilotní singl "We Found Love".

O novém Rihannině singlu prohlásil třeba časopis Rolling Stone, že je nejslabší v její kariéře. Tenhle názor ale evidentně nesdílí většina hudebních konzumentů a rádioví dramaturgové. Ve Velké Británii dva týdny po sobě bral song zlato a v USA už se také dostal do nejlepší trojice. Euforii z rytmů Calvina Harrise může umocnit i videoklip.

Ten režírovala opět Melina Matsoukas, se kterou Barbadosanka spolupracovala i na klipech "Rude Boy" nebo "S&M". Pokud si někdo podle fotek z natáčení, které zpěvačka vyvěsila na netu, myslel, že bude klip poklidný, plný lásky a toho, jak si to Rihanna rajtuje po obilném poli, je úplně v Tatrách. Láskou snímek sice nabitý je, ale kromě toho v něm najdete plno vášně, nenávisti, emocí a závislosti na drogách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY