Koncertní DVD a Blu-ray Lady Gaga vyjde koncem listopadu

13.10.2011 11:59 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Lady Gaga - Presents The Monster Ball Tour At Madison Square Garden
© facebook interpreta
Ani letošní předvánoční trh nebude ochuzen o nový titul zpěvačky Lady Gaga. Na 21. listopadu je totiž ohlášeno vydání slibovaného koncertu z aktuálního turné.

Titul s názvem "Lady Gaga Presents The Monster Ball Tour At Madison Square Garden" bude k mání jak na DVD, tak na Blu-ray. Kromě koncertu z Madison Square Garden, který se uskutečnil v únoru tohoto roku a v květnu měl televizní premiéru na kanálu HBO, budou oba formáty obsahovat i bohatý dokumentární materiál mapující průběh celého turné.

To by ale nesměla být Lady Gaga, aby neexistovala nějaká exkluzivní edice této novinky. Ta vyjde pod názvem "Born This Way The Collection" a bude obsahovat hned čtyři desky. V tomto boxu nebude chybět aktuální album a bonusový disk "Born This Way The Remix". Ten bude obsahovat čtrnáct remixů písní z poslední desky, o které se postaral například Michael Woods či kapely The Weeknd nebo Foster The People. Třetím diskem bude koncertní DVD a čtvrtým jeho Blu-ray podoba.

Celé vydání nového živáku Lady Dží podpoří i v pořadí pátým singlem z letošního alba. Tím se stane otvírák "Marry The Night", ke kterému zpěvačka natočila v pondělí 10. října videoklip. Singl vyjde ve stejný den jako DVD a Blu-ray, v rádiích by měl být ke slyšení od pátku 28. října.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY