Druhý díl Trancefusion vypukne již tuto sobotu

06.10.2011 16:48 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Trancefusion říjen 2011 flyer
© facebook interpreta
Již tuto sobotu 8. října se do Prahy sjedou všichni fanoušci tanečního stylu trance, neb v tamější Incheba Areně vypukne druhý díl halové akce Trancefusion.

Hlavními hvězdami bude americké duo Gabriel & Dresden, které právě vydalo novou kompilaci. Dalším vystupujícím bude italský DJ a producent Giuseppe Ottaviani, který slibuje živé vystoupení. Třetí hlavním tahákem bude Holanďan Marcel Woods, který před nedávnem zabodoval ve společném tracku "Don't Ditch" s Tiëstem.

Dalšími vystupujícími budou Arnej, Mat Zo, Moonbeam nebo Boom Jinx. Celý desetihodinový maraton doplní i živá vystoupení zpěváka Christiana Burnse, kterého můžeme znát z projektu Allure nebo spolupráce s Arminem van Buurenem, a dorazí též kytarista Eller van Buuren, bratr zmiňovaného Armina.

Pořadatelé před pár dny zveřejnili informace i o druhém pódiu, na kterém vystoupí nadaní DJs z Česka. Zahrají například Richard Reynolds, Orbith nebo Fcuk s vokalistkou Camilou De Oliviere.

Lístky na tuto akci aktuálně pořídíte za 850 Kč v síti Ticketstream, Golden VIP zde můžete koupit za 1 390 Kč. Pokud budete chtít celý večer využít neomezenou konzumaci na baru a dostat se i do speciálních prostor blízko pódia, doporučujeme pořídit Diamond VIP za 2 790 Kč.

Předprodej bude ukončen 7. října 2011 ve 24:00 hodin, vstupenky na akci bude možné ale zakoupit i přímo na místě konání akce na pokladně. Cena klasické vstupenky bude činit na místě 990 Kč, Golden VIP vyjde na 1 690 Kč a Diamond VIP seženete za 3 190 Kč. Na místě bude možné zakoupit i combo vstupenku za 1 400 Kč, která umožní vstup na tuto Trancefusion a dále i na další edici, která se uskuteční 14. dubna 2012. Majitelé již zakoupených vstupenek budou mít možnost na pokladně zakoupit zvýhodněnou vstupenku na jarní event za 750 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY