Justinovi Bieberovi hrozí smrtí, on zatím nachystal duet s Mariah Carey

06.10.2011 10:50 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Justin Bieber
© facebook.com/JustinBieber
Fanoušci sedmnáctiletého Kanaďana Justina Biebera se o něho bojí. Nutí ho, aby zrušil vystoupení, které se má uskutečnit v pondělí 17. října v Peru, protože našli na Facebooku podezřelou výhrůžnou stránku. Kromě toho se ale Bieber pochlubil, že na jeho chystané vánoční desce zapěje i Mariah.

Výhrůžná stránka je v tuto chvíli už z Facebooku pryč. Nazvaná byla "Matar a Justin Bieber el 17 de octubre en el Estadio Nacional" a líbila se 1 874 lidem. Fanoušci Biebera po Twitteru prosili, aby se na výlet do Peru vyprdl, nějaký velký fanoušek začal i sbírat podpisy na petici, která měla adolescentní popovou senzaci donutit cestu odříct. Sehnal údajně 907 signatářů.

Bieberovi mluvčí se dosud k výhrůžkám nevyjádřili ani neoznámili zrušení naplánovaného koncertu. Jisté ale je, že písemných hrozeb smrti se dočkávají pravidelně Bieberovy slečny (Selena Gomez), kamarádky (Kim Kardashian) i hvězdičky, které mu na turné jen předskakovaly (Jasmine Villegas)...

Začátkem týdne se taky Justin Bieber na Twitteru pochlubil se svým překvapením. Na albu bude mít kromě songu "All I Want For Christmas Is You" i samotnou Mariah Carey, níže video.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY