Armin van Buuren vydává dvoudiskový DJský živák

05.10.2011 16:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Armin van Buuren - Universal Religion Chapter 5
© facebook interpreta
Holandský DJ a producent Armin van Buuren v sobotu během svého vystoupení téměř zboural pražský klub SaSaZu, kam zavítal v rámci letošního turné. Jedinečnou atmosféru jeho DJských setů si fanoušci nyní mohou připomenout i novou kompilací.

Jedná se o dvoudiskový set, který vychází pod názvem "Universal Religion Chapter 5". Jedná se již o pátý díl této série, který je tentokrát natočen v klubu Space na Ibize. Kompilace je jedinečná hlavně tím, že jde o živý záznam dvou srpnových vystoupení v tomto prestižním klubu, tudíž vznikla bez jakýchkoliv následných studiových kouzel a úprav. "Když se do toho zaposloucháš, občas najdeš nějakou tu nepřesnost v mixování. Vůbec mi to ale nevadí, je pro mě mnohem důležitější výběrem přenést posluchače do atmosféry klubu a mého setu," uvedl van Buuren exkluzivně pro musicserver při sobotní návštěvě Prahy.

Mezi osmadvaceti tracky najdeme dva zbrusu nové remixy Armina pro zpěvačky Emmu Hewitt a Hannah a mnoho dalších naprosto exkluzivních tracků, jejichž vydání se dočkáme v několika případech až za několik týdnů.

Kompilace vyšla digitálně 30. září, kdo si potrpí na fyzickou verzi, bude moci album zakoupit od 6. října, v Česku bychom se vydání měli dočkat hned po víkendu, tedy 10. října. Pod článkem si můžete pustit více než desetiminutový teaser, kterým vás provede sám Armin.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY