Komada Exhumed a Cephalic Carnage zmasakrují Prahu

03.10.2011 11:06 - Matěj Bílý | foto: facebook interpreta

Exhumed_news
© www.obscure.cz
Pravověrní vyznavači death/grindu by si měli ve svém kalendáři tučně zatrhnout neděli 16. listopadu 2011. V pražském klubu Black Pes totiž vystoupí legendární američtí řezníci Exhumed za doprovodu svých krajanů Cephalic Carnage. Akci zpestří Brazilci Torture Squad thrash metalovou smrští, v roli předskokanů se představí tuzemské grindové party Ingrowing a But.

Exhumed se zformovali v San Jose již v roce 1990, a i když za více než dvě desetiletí existence formace natočila pouze čtyři regulérní desky, především debutové album "Gore Metal" z roku 1998 definovalo hranice stejnojmenného žánru. Po vleklých personálních problémech se Mattu Harveymu, mozku kapely, podařilo letos Exhumed obnovit a v nové sestavě vydat nekompromisní comebackové CD "All Guts, No Glory", které američtí hrobníci zajisté neopomenou prezentovat i pražskému publiku.

Novou desku loni vydali i denverští Cephalic Carnage, jejichž vnímání technického death/grindu zcela boří žánrové hranice - kapela se nebojí kombinovat nejextrémnější grindcore s jazzovými postupy.

Začátek akce je plánován na 19 hodin. Vstupenky je možné již tradičně zakoupit na webu Obscure promotion a rovněž v sítích Ticketpro a Ticketportal.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY