Podívejte se na "Marry The Night" Lady Gaga

02.12.2011 10:26 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lady Gaga - Marry The Night
© facebook interpreta
Lady Gaga vydala novou desku v květnu a jen půl roku poté z ní vybírala už pátý singl. Na tuto pozici byl zvolen úvodní song celé desky, skladba "Marry The Night". Videoklip-minifilm je režisérským debutem zpěvačky a je dlouhý téměř čtrnáct minut. Natáčení vizuálu pro následovníka předchozího singlu "Yoü And I" probíhalo v polovině října v New Yorku.

Písnička vyšla ze společného úsilí zpěvačky a producenta Fernanda Garibaye. "Marry The Night" měla původně figurovat jako první singlová vlaštovka z dlouho očekávané placky, nakonec ji však nahradila titulní "Born This Way". Lady G se v songu vyzpívává ze své lásky k rodnému městu New York a také k nočnímu řádění po klubech. Song natočila během loňského turné a v jednom z rozhovorů prohlásila, že když poprvé slyšela hudbu, kterou pro píseň napsal a nahrál producent Garibay, rozbrečela se.

Singl vyšel 21. listopadu, ve stejný den jako remixová kolekce "Born This Way: The Remix". Lady Gaga nelení, v posledních dnech totiž stihla také vydat sváteční EP.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY