Nový singl Bruna Marse je ústřední písní dalšího "Stmívání"

26.09.2011 10:11 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Bruno Mars - It Will Rain
© facebook interpreta
Bruno Mars po vydání loňského debutu "Doo-Wops & Hooligans" neotálí a k fanouškům posílá zbrusu nový song. Jedná se o skladbu "It Will Rain", která si svou premiéru v rádiích odbude 27. září. Kromě toho ji jeho příznivci uslyší v chystaném snímku "Twilight Sága: Rozbřesk - 1. část".

Na celém soundtracku k filmu, který je již čtvrtým ze zmíněné série, najdete patnáct skladeb. Kromě Bruna Marse se na něm podíleli také například The Joy Formidable, Christina Perri, Mia Maestro nebo Carter Burwell. Samotné CD se soundtrackem se na pultech objeví 7. listopadu - tedy pár dní před uvedením filmu do kin. Druhá část dílu "Rozbřesk" má naplánovanou premiéru přesně rok poté (v listopadu 2012). Trailer k filmu najdete pod článkem.

Kompletní tracklist soundtracku vypadá takto: End Tapes (The Joy Formidable), Love Will Take You (Angus & Julia Stone), It Will Rain (Bruno Mars), Turning Page (Sleeping At Last), From Now On (The Features), A Thousand Years (Christina Perri), Neighbors (Theophilus London), I Didn’t Mean It (The Belle Brigade), Sister Rosetta (Noisettes), Northern Lights (Cider Sky), Flightless Bird, American Mouth (Iron & Wine), Requiem On Water (Imperial Mammoth), Cold (Aqualung & Lucy Schwartz), Llovera (Mia Maestro), Love Death Birth (Carter Burwell).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY