Po vystoupení na Rock For Church(ill) se Zion Train v listopadu vrátí do Prahy

21.09.2011 15:19 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Zion Train
© myspace.com/ziontrainindub
Zion Train jsou pionýři stylu dub/dance a jeho nevyhlášenými hvězdami první velikosti už po dvě desetiletí. Kapela byla součástí undergroundové scény v Británii během devadesátých let a zároveň průkopníky té nejlepší muziky Roots Reggae během tohoto období. Není divu, že si české publikum na show Rock For Church(ill) zcela podmanili, a tak se k nám zase vrací. Před pražským publikem vystoupí 2. listopadu od 20:00 v Lucerna Music Baru.

Kapela k nám zavítá v rámci propagačního turné k albu "State Of Mind". Průběh natáčení placky byl takový: Začátkem roku 2010 se zakladatel a hudebník Perch nastěhoval do studia a začal skládat skladby pro další nové album Zion Train, které dostalo název "State Of Mind" a které vychází v září 2011. Předchází mu singl "Rainbow Children", původně klasická skladba od Aswad, kde se jako vokalisté sešli Brinsley Forde a Dubdadda. V červnu také vyšla kompilace "The Very Best Of Zion Train - Dub Revolutionaries" na labelu Nascente, který vydává takové umělce jako Skatalites, Manu Dibango, Nusrat Fateh Ali Khan a Ladysmith Black Mambazo.

Vstupenky za 300 Kč (+ poplatky) jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal, v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Na místě v den koncertu budou stát 400 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY