- musicserver.cz">

The Drums: "Kings Of Leon by to měli zabalit"

20.09.2011 14:59 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

The Drums
© nme.com
The Drums jsou indiepopová kapela z Brooklynu. Jejich hudba je pěkná. Začátkem září vydali svou druhou desku "Portamento". A teď asi potřebují reklamu, mediální prostor je holt drahý špás, mnohem levnější je říct, že hudba Kings Of Leon je hrozná a že i Britney je lepší.

"Poradil bych jim, ať přestanou dělat hudbu," prozradil frontman The Drums Jonathan Pierce v rozhovoru pro clickmusic.com na otázku, jakou by Kings Of Leon dal radu. "Nemyslím si, že tou hudbou někomu pomůžou, ani jeden z jejich songů ve mně nic nezanechal. Upřímně si myslím, že na nové desce Britney jsou lepší songy než ty jejich."

Pierce se vyjádřil i k hitovce "Sex Is On Fire": "To je jeden z nejhorších songů, jaké jsem kdy slyšel. Musím uznat, že Jared [Followill; jeden ze členů rodinného klanu] je moc hodný a je mnohem chytřejší, než se zdá. Nevěřím tomu, že by ho samotného hudba Kings Of Leon bavila. Měl jsem možnost si s ním pořádně a upřímně povykládat a vím, že má výborný vkus v hudbě. Pro něj je ta kapela jenom zaměstnání. A to je smutné."

Celý tento rozhovor si můžete přečíst na webu clickmusic.com. A pokud nevíte, co je The Drums, rovnou tady si můžete zadara poslechnout onu čerstvou desku. I ostuda je dobrá reklama.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY