Debut Summer Camp vyjde na konci října

15.09.2011 08:09 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Summer Camp - Welcome To Condale
© facebook interpreta
Londýnská dvojka Jeremy Warmsley a Elizabeth Sankey aka tajemní osmdesátkoví Summer Camp chystala svůj retro-debut už nějakou dobu. Deska ale vyjde už za pár týdnů a čekání na ni vám projekt zkrátil novým klipem.

Nahrávka ponese titul "Welcome To Condale" a k dostání bude po 31. říjnu díky vlastnímu labelu dua Apricot Recording Company. Sehnat ji budete moct třeba přes Moshi Moshi nebo Pledgemusic. Album nabídne jedenáct songů, některé z nich jste už i slyšeli a jeden z nich, výborný kousek "I Want You", si můžete stáhnout hned tady.

Před pár dny vyšel i nový singl projektu, otvírák desky "Better Off Without You", který nabídl i jedno béčko, píseň "Probably Right". Pod článkem se můžete podívat na klip k singlu, o jehož režii se postarali Kissinger Twins.

Tracklist "Welcome To Condale" Summer Camp vypadá přesně takhle: Better Off Without You, Brian Krakow, I Want You, Losing My Mind, Summer Camp, Nobody Knows You, Down, Welcome To Condale, Done Forever, Last American Virgin, Ghost Train, 1988.

Deska vyjde ve standardní edici anebo jako speciální dvojdisk (jeho bonusové CD nabídne hromadu překvapení). Předobjednávat můžete už teď tady.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY