Celine Dion měla v domě zloděje. Vyjedl jí ledničku a dopřál si i horkou koupel

08.09.2011 23:01 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Celine Dion
© facebook interpreta
Jen co Celine Dion přivedla na svět vytoužená dvojčátka, už má pletky s policií. Nic neprovedla, jen se jí do domu poblíž Montrealu vloupal šestatřicetiletý muž jménem Daniel Bedard. Nešel po špercích a ani nechtěl odnést hotovost nebo drahé vybavení. Namísto toho zpěvačce vybílil lednici a stihl se vymydlit v její luxusní koupelně.

Policie zprávu kuriózního vloupání zveřejnila v úterý 6. září. Podle dalších zpráv se jí muže podařilo dopadnout nedaleko místa činu už v pondělí díky domovnímu alarmu. Ten se rozezněl, když se Daniel dostal skrz garáž až do domu. Poté, co spořádal chutné moučníky, se chtěl totiž vykoupat. S jednou novou ve vaně ho ale překvapili policisté, na které reagoval slovy: "Chlapi, co tu děláte?"

Celine Dion a její manžel Rene Angelil v té době s dětmi doma nebyli. Zrovna totiž pobývali ve svém druhém domě na Floridě. S vloupáním ale mají už své zkušenosti a jistě by si poradili. Před dvěma lety se k nim do domu dobýval jiný muž, kterého ale naštěstí zastavili členové ochranky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY