Britney zveřejnila tracklist své druhé remixové desky

12.09.2011 08:15 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Britney Spears - B In The Mix: The Remixes Vol. 2
© facebook interpreta
Šest let po vydání první remixové kolekce "B In The Mix The Remixes" se fandové Britney Spears mohou těšit na druhý díl tanečních přepracování hitů své oblíbenkyně. Novinka ponese stejný titul doplněný pouze o číslovku "2", vyjde 10. října a bude obsahovat deset položek.

Původně se spekulovalo, že na nahrávku budou zařazeny i dříve nezveřejněné písně, nakonec nás ovšem čekají opravdu jen remixy. Podíleli se na nich například DJ Tiësto, Benny Benassi či Kaskade. Kolekci by měl na trh doprovodit nový singl a videoklip k písničce "Criminal" z aktuální řadovky "Femme Fatale", jenž se na desce také dočkal svého tanečního přepracování.

Nová remixová sbírka přinese těchto deset položek: Gimme More (Kaskade Club Mix), Piece Of Me (Tiësto Club Mix), Radar (Tonal Club Remix), Womanizer (Benny Benassi Extended), Circus (Linus Loves Remix), If U Seek Amy (U-Tern Remix), 3 (Manhattan Clique Club Remix), Till The World Ends (Alex Suarez Club Remix), I Wanna Go (Gareth Emery Remix), Criminal (Varsity Team Remix).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY