Stáhněte si celou desku "1977" The-Dreama

01.09.2011 07:00 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

The-Dream - 1977
© facebook interpreta
Čtyřiatřicetiletý muzikant a producent The-Dream se rozhodl zkrátit fanouškům čekání na svou čtvrtou studiovku "The Love, IV: Diary Of A Madman". Datum vydání této desky bylo červencové, kvůli obtížím s labelem ale bylo odloženo. Nemusíte však zoufat, hned teď si totiž můžete na chuť dopřát zadara celou desku "1977".

Americký producent Terius Nash (aka The-Dream, mimochodem narozený v roce 1977) je zodpovědný zčásti produkčně i rukopisem za veleúspěšné hitovky jako "Umbrella" Rihanny nebo "Single Ladies (Put A Ring On It)" Beyoncé. Jedenáctistopá deska "1977" je podepsána jeho civilním jménem a dočkáte se na ní hostů jako Pharrell Williams a Big Sean.

Nahrávka, která je ke stažení bezplatně, se ale možná na oficiálním webu muzikanta neohřeje přespříliš. Nash hned v úterý naznačil, že ho s největší pravděpodobností právník Def Jam Recordings donutí celou věc z webu uklidit...

"1977" najdete na webu radiokillarecords.com anebo jako zip archiv hned tady. Tracklist vypadá takto: Wake Me When It's Over, Used To Be, Long Gone, Ghetto (ft. Big Sean), Wedding Crasher, Rolex (ft. Casha), Silly (Introducing Casha), 1977 (Miss You Still), Wish You Were Mine, This Shit Real Ni**a (ft. Pharrell Williams), Form Of Flattery.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY