Pleasure Island letos láká na Axwella či Sandera van Doorna

23.08.2011 16:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pleasure Island 2011 flyer
© facebook interpreta
Již tuto sobotu 27. srpna se v Roudnici nad Labem uskuteční druhé vydání tanečního festivalu Pleasure Island. Tentokrát pořadatelé dovezou více než devadesát DJů z celého světa.

Hlavní open-air stage bude zaměřena převážně na housovou muziku, druhá open-air stage bude ve znamení tvrdších hudebních stylů, jakými jsou hardstyle a hardcore. Kromě jiného se návštěvníci mohou těšit na dva velkokapacitní stany, každý o velikosti přes 2 000 metrů čtverečních, které budou připraveny pro fanoušky stylů trance a techno.

Festival začíná v sobotu v 16 hodin a bude trvat do nedělní šesté hodiny ráno. Kromě pestré hudební nabídky budou pro návštěvníky připravena unikátní pódia, která se svým pojetím a technickou produkcí zcela liší od standardních na těch ostatních festivalech. Dále pořadatelé připravují speciální chill-out zónu, adrenalinové atrakce a bohatý doprovodný program.

Hlavní pódium obsadí například Axwell, Fedde le Grand, Sander van Doorn, Moguai nebo Mark Knight. Styl trance bude hájit například Gareth Emery, Aly & Fila, Jochen Miller, Sied Van Riel, W&W, Ummet Ozcan. I styl hardstyle bude zastoupen těmi nejlepšími - Showtek, Angerfist, Crypsis, Thera nebo Chain Reaction.

Vstupenky aktuálně pořídíte v předprodeji za 1 095 Kč, VIP lístky zahrnující speciální parking, vyhrazený vstup, vstup na luxusní terasu s barem a separátní toalety pořídíte za 2 500 Kč. Oba druhy vstupenek jsou k dispozici v síti Ticketpro.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY