Podívejte se na "Yoü And I" Lady Gaga

17.08.2011 08:32 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lady Gaga - Yoü And I
© facebook interpreta
Jestliže Lady Gaga do současnosti definoval především electropop, na koncertech a jiných vystoupeních již mnohokrát dokázala, že jedna škatulka je pro ni málo. Energická rocková balada s nádechem country "Yoü And I" se stala novým singlem a zároveň prvním vykročením z dosud zajetých kolejí.

Na téma videoklipu Lejdy Dží mnohokrát uvedla, že půjde o cestu mezi New Yorkem a státem Nebraska, kterou zpěvačka ujde kvůli svému milému. Kdo čekal další poklidné video ve stylu "The Edge Of Glory", bude možná šokován. Nejnovější snímek totiž nabízí klasický gagovský galimatiáš plný podivností, zvrhlostí a nečekaných překvapení. Na co se můžete těšit? Na výstřední modely, nevšední operaci, zpěvaččino mužské alterego jménem Jo Calderone a především sex s mořskou pannou. Ukazuje se tak, že nedávné vystoupení, během něhož Lady Gaga vystoupila na vozíku převlečená právě za tuto pohádkovou bytost, nebylo jen tak náhodné.

Pokud vám nový singl připomíná tvorbu legendární skupiny Queen, pak jste na správné stopě, sampluje se zde totiž jejich hit "We Will Rock You". Brian May, člen této formace, navíc v písničce hraje na elektrickou kytaru. Připomeňme, že se jedná už o čtvrtý singl z letošní multimilionové desky "Born This Way". Na šestiminutové video se můžete podívat pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY